proMEETačka 2020

GMBproMB
Přejít na obsah

proMEETačka 2020

GMBproMB
Published by admin v Globální · 14 Březen 2021
V neděli 12. a pondělí 13. července jsme za podpory Mládeže kraji uspořádali dva filmové večery pro obyvatele Moravských Budějovic. Letní kino v našem městě roky chybělo, a tak byla volba našeho projektu jasná. Letos se u nás s promítáním sice roztrhl pytel, o to víc nás však těšila vysoká účast :))
Cílem proMEETačky bylo uspořádat příjemný letní zážitek, na který se budou občané těšit každé další léto.  Chystaná událost lákala naše občany dlouhé měsíce na sociálních sítích. Naše followery jsme nechali také vybrat promítané filmy prostřednictvím anket. Kdo nezavadil o proMEETačku na internetu, mohl se inspirovat propagačním plakátem v ulicích našeho města. V blízkých dnech také velkou cedulí, která visela spolu se sponzorskými bannery vedle brány do gymnazijního parku, kde se kino konalo.
Při vstupu do gymnazijního parku čekala návštěvníky cesta lemovaná svíčkami, stromy zdobené světýlky a závěsnými dekoracemi. Světelná dekorace diváky dovedla k samotnému placu, kde se vyjímala největší ozdoba celého promítání - plátno. Okolo plátna jsme zajistili posezení, aby nám návštěvníci v noci nenachladli. V průběhu promítání bylo volně přístupné občerstvení, které si mohl každý zdarma vychutnat. Vedle teplých i studených nápojů mohli návštěvníci ochutnat výborné řezy, bábovky, sušenky, sendviče a mnoho dalšího. Za občerstvení patří velký dík maminkám i samotným členům naší školní iniciativy GMBproMB, kteří občerstvení napekli, přinesli a zdarma nabídli všem návštěvníkům. V nabídce byl také popcorn, který ke kinu neodmyslitelně patří!
Veřejností zvoleným filmem bylo nakonec filmové dobrodružství pro děti i pro dospělé - Jumanji: Další level a známá komedie nejen pro filmové nadšence - Tenkrát v Hollywoodu. I přes neustálé změny termínu z důvodu nepřízně počasí sklidily oba promítací večery úspěch veřejnosti. Těší nás, že je v Moravských Budějovicích zájem o projekty, které jako studenti GMBproMB realizujeme pro naše občany.



There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah