GMBproMB

GMBproMB
Přejít na obsah

GMBproADVENT 2023

V loňském roce jsme si vyzkoušeli, že uspořádat takovou akci znamená mnoho práce a organizačních starostí. Ale nezalekli jsme se a letos uspořádali adventní trh znovu a nebyli bychom to my, abychom druhý ročník náležitě ... více ve článku.
webadmin | 12/1/2024

GMBproADVENT 2022

Jistě jste v prosinci zaznamenali či dokonce navštívili vůbec první gymnazijní adventní trhy, které uspořádali studenti v rámci skupiny GMBproMB. Velmi mile nás překvapil zájem občanů města, kteří již v prvních hodinách trhů zaplnili gymnazijní park a zakoupili si ve stancích různé vánoční produkty, ... více ve článku.
webadmin | 18/2/2023

Kosička 2020

V neděli 16. srpna 2020 v odpoledních hodinách se uskutečnilo slavnostní předávání nového posezení „U Dubů“ veřejnosti. Lavička, dříve chybějící stojan na kola a odpadkový koš v oblíbené turistické oblasti Kosová u Moravských Budějovic vznikli zásluhou skupiny studentů Gymnázia Moravské Budějovice, jejichž projekty... Více ve článku.
admin | 14/3/2021

proMEETačka 2020

V neděli 12. a pondělí 13. července jsme za podpory Mládeže kraji uspořádali dva filmové večery pro obyvatele Moravských Budějovic. Letní kino v našem městě roky chybělo, a tak byla volba našeho projektu jasná. Letos se u nás s promítáním sice roztrhl pytel, o to víc nás však těšila... Více ve článku.
admin | 14/3/2021

BasketWall 2020

Od 5. září tohoto roku je na víceúčelovým hřišti v Moravských Budějovicích k vidění umělecky ošetřená zeď. Zeď maloval umělec financovaný Mládeží kraji den před slavnostním odhalením (4. září). Obyvatele Moravských Budějovic a okolních vesnic jsme na tuto akci lákali prostřednictvím vylepovacích ploch a sociálních sítí, kde... Více ve článku.
admin | 14/3/2021

Mexico Cup 2020

I v této těžké době se našemu týmu podařilo uskutečnit již tradiční amatérský fotbalový I v této těžké době se našemu týmu podařilo uskutečnit již tradiční amatérský fotbalový turnaj MEXICOCUP. Ten proběhl dne 22. srpna a turnaje se zúčastnili 4 týmy z celkově 5ti přihlášených. Hrálo se systémem každý s každým s odvetami. Akci zpříjemnil nejen hráčům, ale i početné divácké kulise, i letos mistr České republiky... Více ve článku.
admin | 14/3/2021
Návrat na obsah